Alle reviews


Kubus foto’s

Reviews
★★★★★
Het maken van de foto’s ging gezellig en ontspannen. Super mooi resultaat!! Erg blij mee!
- Miranda

Fotoreportage

Reviews
★★★★★
Het was een prettige, gezellige sfeer en de foto's zijn prachtig geworden. Bedankt Yorin.
- Grietje

Smash

Reviews
★★★★★
Het was een leuke smash, zeer genoten van de taart die over was
- Linda

Kubus foto's

Reviews
★★★★★
Super leuke middag gehad bij Shoeby.
- Stacy

NewBorn Shoot

Reviews
★★★★★
Het was even spannend of het door kon gaan met alle maatregelen maar gelukkig mochten we de shoot door laten gaan. Heel ontspannen en gezellig een weer een topresultaat!
- Annette

Bolle buiken

Reviews
★★★★★
We hebben met 32 een bolle buiken reportage gehad. Fijne sfeer tijdens de reportage , en de foto's zijn erg mooi geworden! Als de kleine geboren is komen we zeker terug om foto's te laten maken.
- Cheyenne K

Smashen

Reviews
★★★★★
Erg leuke cake smash gehad, onze dochter vond het geweldig. Bedankt voor je geduld en de geweldige foto's!
- Jannie

Kinderfoto's

Reviews
★★★★☆
Fijne dag gehad. Ik vond dat je het leuk deed vooral naar mijn kleinzoon. Het zijn prachtige foto's geworden.
- Ymkje Doorenspleet

Cake smash

Reviews
★★★★★
Prettige sfeer. Fijne studio en enthousiaste fotograaf. Super leuke cake smash gehad met me zoontje 1 jaar. Prachtige foto's gekregen.
- Angela V

Cake Smash

Reviews
★★★★★
Super leuke cake smash gehad met onze dochter. Foto's zijn super geworden. Fijn ook dat ze niet gedeeld worden op verzoek. Super blij met de foto's!
- Renate

Geweldige reportage

Reviews
★★★★★
Super bedankt voor de leuke reportage, de snelle levering en het leuke invulboek dat ik bij jou in ontvangst heb mogen nemen. Leuk de studio zo op zolder en fijn dat het zo kon. Goedkope fotograaf die veel foto's aflevert. Super
- Denise

Kindershoot

Reviews
★★★★★
Super leuke kerstreportage gehad met mijn dochter. Die vond het super leuk en we zijn blij met het resultaat.
- Jeanet

Samen

Reviews
★★★★☆
We zouden buiten foto's maken maar de regen kwam met bakken de lucht uit .In overleg hebben wij binnen de foto's gemaakt en die zien prachtig geworden. Bedankt Yorin
- Henk en Lia.

Reviews
★★★★★
Wat een mooie foto's!! hier zijn we echt heel blij mee! Dankjewel dat je deze bijzondere eerste fase zo hebt vastgelegd!!
- Sander en Klarinda

Fotoshoot bij Jorien = UITJE

Reviews
★★★★★
Zaterdagmiddag 18 mei, het zonnetje schijnt, buiten is het groen (vlakbij het Hunehuis), de bomen in het blad en Jorien en wij hebben er zin in, Jorien laat ons in bomen klimmen, op stenen klauteren, op de hurken zitten, tegen bomen leunen en op bankjes zitten. En dat alles met gevatte kwinkslagen. Resultaat is dat wij voortdurend lachend op de foto's staan. En die foto's zijn haarscherp in een groen geschakeerd landschap. We hebben met z'n allen genoten van de fotoshoot! Dank!
- Chris Lanser

Leuk gedaan

Reviews
★★★★☆
Het was een leuk shoot! Ook leuk de je invulboeken verkoopt, dat wist ik helemaal niet. Ben heel blij met de aankoop die ik gedaan heb. De jongens vonden het super leuk, maar waren wel super moe. Ze hebben in de auto lekker geslapen. We komen zeker nog een keer langs...
- Linda

Cake smash

Reviews
★★★★★
Onze zoon heeft het erg naar zijn zin gehad bij jou. Het zijn super mooie foto's geworden en wat heb je snel geleverd, bedankt Jorien!
- Heidi

Invulboek

Reviews
★★★★★
Super mooie invulboeken. Lekker dikke pagina's en mooi A4 formaat. Je kunt er lekker veel in kwijt. We gaan er zeker meer kopen.
- Chantal

New born shoot

Reviews
★★★★★
Ondanks dat mijn dochter het niet nodig vond om te slapen en af en toe flink ging huilen, bleef Jorien heel rustig. Door de goede sfeer, het fijne ontvangst en geen tijdsdruk bleef mama ook rustig en hebben we prachtige foto's gekregen!
- Annette

Snelle service

Reviews
★★★★★
Super bedankt voor de leuke shoot. Je had aangegeven de foto's binnen 3 á 4 weken te leveren, maar wij hadden ze al binnen in 13 dagen. Echt super service! We komen zeker nog eens langs 😉
- Kim

Familie

Reviews
★★★★★
Leuke fotoshoot gehad in de studio met daarna een fantastisch resultaat. Ga zo door!
- Geesje de Vries

Reviews
★★★★★
Super goede kwaliteit foto’s! Daarnaast erg leuk en geduldig met de kids!! Zelfs de oudere broer werd bij de sessie betrokken!
- Melinda

Reviews
★★★★★
Super leuke ochtend gehad met Yorin. Super blij met de foto's en we gaan zeker nog wat nabestellen.
- Ellen

Reviews
★★★★★
Yorien is super leuke dame die foto's van onze kinderen heeft gemaakt. Lekker spontaan en de kinderen vonden het ook erg leuk. We zijn dan ook erg blij met het eindresultaat.
- Daantje

Dank je wel!

Reviews
★★★★★
We hebben een hele gezellige zwangerschapshoot gehad! De kinderen vonden het een feestje om bij Jorien te zijn en dat is op de foto's ook weer terug te zien. Heel erg bedankt voor de foto's!
- Jolien

Bedankt

Reviews
★★★★★
super bedankt voor de foto's. we zijn er erg blij mee. super snelle service. mijn ouders zijn ook heel blij met de foto op aluminium.
- Wendy

Reviews
★★★★★
Super leuke cake smash gehad gisteren. Onze zoon vond het heel leuk.
- Sanne

Super

Reviews
★★★★☆
Ondanks de warmte, super foto's geworden. We glimden wat, maar dat is allemaal weg gepoetst. Super bedankt voor de service, foto's en het feit je ons op het gemak hebt laten voelen.
- Erik

Reviews
★★★☆☆
Erg leuke vrouw leuke nette studio. Alleen wel erg warm met het mooie weer omdat het op zolder is. Als ik dat had geweten had ik het anders gepland. Verder wel blij met de foto's. Super snelle levering.
- Sandra Wessels

Super!

Reviews
★★★★★
Hele fijne fotoshoot gehad met een heel mooi resultaat. Ik ben er super blij mee, dankje Jorien!
- Erienne

Lifestyle succes

Reviews
★★★★★
Je bent een super leuke en spontane meid die er voor zorgt dat ook de allerjongsten zich op hun gemak voelen. We vonden het super leuk en komen de volgende vakantie weer bij je langs!
- Annemieke

Geweldig

Reviews
★★★★★
Onlangs heb ik bij Yorin een fotoshoot gedaan voor mijn website. Door mijn kapster kreeg ik de naam van Jorien door. Ik kende Jorien dus nog niet en heb een afspraak met haar gemaakt. Wat mij opviel is de open ontvangst, ik voelde mij meteen heel welkom en op mijn gemak. Tijdens de shoot hadden we aan één woord genoeg. Jorien wist meteen wat ik bedoelde en ik voelde Jorien meteen aan wat de bedoeling was. Verschillende achtergronden, attributen en in slechts 45 minuten een complete shoot, De complimenten die ik nog steeds krijg wanneer mensen mijn website hebben bezocht maken mij blij. Ik geef mijn complimenten aan Jorien, heel mooi gedaan, ben er heel blij mee! Hartelijke groet, Margriet
- Margriet Weide

Kleinkinderen

Reviews
★★★★★
Bedankt voor het fotograferen van mijn kleinkinderen. De foto's zijn top geworden al had ik begrepen dat dit niet zonder slag of stoot is gegaan. Heel goed gedaan.
- Trudi

Service
★★★★☆
Hoi Jorien, Enorm bedankt voor de foto’s. Ik vind het knap dat je er toch nog zulke leuke foto’s van hebt weten te maken 😀 Groetjes Linda
- Linda

Reviews
★★★★★
Super bedankt voor de foto's. We komen zeker nog eens langs...
- Toos

Schoolfotograaf

Reviews
★★★★★
Je hebt het echt super gedaan! De ouders zijn zeer te spreken over de foto's. Leuke manier van fotograferen en niet duur. Super bedankt!
- School

Familie reportage

Reviews
★★★★★
Super bedankt voor de foto's. Sneller dan verwacht. Mooi op plexiglas. En bedankt dat je ze niet plaatst openbaar. Erg blij, komen zeker terug.
- Sanne

Reviews
★★★★★
Bedankt Jorien voor de mooie foto's! We hebben veel plezier gehad met de foto shoot! En ruim binnen de 3 tot 4 weken. Top!
- Geesje

Reviews
★★★★★
Leuke shoot gehad met een erg mooi resultaat! 🙂 goede en snelle communicatie! Erg fijn om met Jorien te werken!
- S.Z.

Zwangerschapsfoto's

Reviews
★★★★★
Bedankt voor de super foto's. Ze zijn echt super. Mooi aandenken aan onze zwangerschap.
- Dana

Cake Smash

Reviews
★★★★★
Super bedankt voor de foto's van onze dochter! Ze vond de cake smash super. Jammer dat er niet meer zoveel taart voor ons over was! Je doet het erg leuk en de foto's zijn top!
- Annemarie

Reviews
★★★★★
Jorien is een enthousiaste vrouw met passie voor haar vak. We zijn erg blij met de foto's, ze zijn prachtig. Bedankt!
- Bianca

Babyshoot

Reviews
★★★★★
Ondanks dat die kleine met 3 maanden steeds in slaap viel hebben we toch nog mooie foto's ook een paar met zijn oogjes open. Binnenkort ff kijken voor een nieuwe shoot!
- Willy

Alle reviews
★★★★★
Hallo Jorien Bedankt voor de prachtige fotos we zijn erg blij met het resultaat!! Groeten Germa
- Germa

Geen zin

Alle reviews
★★★★★
Ondanks dat Damian niet met zijn handen in de taart wou, vonden wij de foto’s erg leuk geworden. Je deed het leuk en het decor was ook erg mooi. Heel erg bedankt voor de leuke shoot. We komen in de toekomst graag nog eens. Groetjes, Ineke Reijne
- Ineke Reijne

Alle reviews
★★★★★
Weer prachtige foto’s dankjewel! Gr. Laura
- Fam. Klomp

Alle reviews
★★★★★
Hey, Super, ze zijn heel tof geworden! Groetjes Melissa de Boer
- Melissa de Boer

Alle reviews
★★★★★
Hoi Jorien, De foto’s zijn fantastisch! Hartelijk dank.
- Eelco

Alle reviews
★★★★★
Heel erg bedankt voor de foto’s Jorien!
- Nienke

Persoonlijk

Alle reviews
★★★★★
Beste Yorien, Ik zag op Facebook een negatieve recensie voorbij komen van Anja en Meindert. Ik wilde je even laten weten dat ik deze mensen persoonlijk ken en dat je niets van deze mensen aan moet trekken. Deze mensen melden het al als ze een keutel dwars zit. Ze hebben daardoor ook geen vrienden, maar iedereen is te bang om ze dit persoonlijk te melden. Ze nodigen zichzelf ook overal al uit, maar iedereen is te bang om hun te weigeren. Daarom plaats ik dit bericht ook anoniem, dit zijn mensen waarmee je geen ruzie wilt. Wij hebben ook een reportage bij jou laten maken en waren super tevreden. Je neemt juist wel alle tijd voor de klant en begrijp heel goed dat je wenst dat ze op tijd komen. Je kunt ook heel goed met kinderen en geduld is één van jouw sterke kanten. Mijn ervaring was dan ook zeker positief zoals vele anderen. Ik beveel je aan iedereen aan. Dus nogmaals, trek je niets van die negatieve recensie aan. Er zijn mensen die altijd wat te zeuren hebben en dit het liefste met iedereen delen zodat jij in een kwaad daglicht wordt gesteld. Dus trek het je niet aan! Groetjes Anoniempje, PS: ik doe je nog persoonlijk ook nog wel een berichtje.
- Anoniempje

Alle reviews
★★★★★
De canvas heb k binnen gekregen en is super geworden ! Groetjes klarissa
- Klarissa Vink

Alle reviews
★★★★★
Zeer tevreden over Jorien. Ze is een zeer geduldige fotograaf en levert haar diensten binnen 21 werkdagen. Je mag zelf je bestanden uit kiezen, wat erg prettig is. Je krijgt veel digitale bestanden, hoge resolutie en zonder logo voor een scherpe prijs. Het zijn erg leuke en spontane foto’s geworden, waarvoor dank!
- Connie

Ontzettend blij met de canvas

Alle reviews
★★★★★
Hallo Jorien, Ik wilde je nog even bedanken. De vader van Feline en Marit was ontzettend blij met de canvas. Een heel geslaagd cadeau dus. Tot ziens, Groeten, Marijke Holm
- Marijke Holm

Gewonnen

Alle reviews
★★★★★
Een datum gepland voor de vriendinnenshoot die ik gewonnen had via FB. Spannend, we kenden Jorien helemaal niet. Het weer was super. Heerlijk zonnig en dus de shoot buiten gedaan en wat was het een klein feestje. Mooie locatie, veel gelachen en het eindresultaat: spontane en leuke foto’s. Zeker een aanrader! Je kunt jezelf zijn bij Jorien en dat vond ik vooral erg fijn.
- Marijke Groenink

Geweldige ervaring

Alle reviews
★★★★★
Hele mooie resultaten dank je wel Jorien
- Ann Mary Benedict

5 sterren is eigenlijk nog te weinig !

Alle reviews
★★★★★
we hebben prachtige foto’s mogen ontvangen. zien er super uit! de fotografe is zelf ook hartstikke vriendelijk. en kan iedereen , ja echt, iedereen lachend op de foto krijgen. ga zo door meid !!
- Maryse Postma - van Arnhem

Bedankt voor je geduld

Alle reviews
★★★★★
Net een leuke shoot van onze jongste zoon gehad helaas had hij er wat minder zin in en was hij niet helemaal fit,Maar volgens mij zijn het toch erg mooie foto’s geworden ben benieuwd naar het resultaat … Bedankt voor je geduld en wat zag de studio er leuk uit!! wij komen zeker nog eens weer met alle 3 de kinderen
- Germa Trinks-Groen

Prachtige foto’s!!!

Alle reviews
★★★★★
Top werk
- Najia

Kinderen kunnen zichzelf zijn

Alle reviews
★★★★★
Ze is erg aardig en rustig.Zeker een aanrader smile-emoticon
- Lisette Lukkenaer

Foto hangt aan de muur

Alle reviews
★★★★★
Jorien, Super bedankt voor de super foto’s! De kinderen vonden het erg leuk en ook wij hebben erg genoten. We zijn super tevreden over het resultaat. De foto hangt nu groot op onze muur (dibond) Gr. Erna
- Erna

Alle reviews
★★★★★
Super mooie leuke kidsshoot gehad ondanks dat de kids het best spannend vonden; geweldige mooie foto’s Bedankt!
- Melissa de jongh

Alle reviews
★★★★★
Jorien Super bedankt voor de leuke fotosessie. We hebben erg genoten en zijn zeer tevreden met het resultaat. Bedankt ook dat je geen van de resultaten op internet of op Facebook plaatst. Je bent echt een super fotograaf. Waarschijnlijk zullen we één van de foto’s wel gebruiken als profiel foto op LinkedIn! Groetjes van ons!
- Roselie

Alle reviews
★★★★★
Super Jorien, we zijn erg blij met het resultaat! Dank je!!
- Inga

Alle reviews
★★★★★
Hallo Jorien, Hartelijk bedankt voor de mooie foto’s! We zijn er blij mee! Groeten, Elske
- Elske Willemen – van der Laan

Bedankt

Alle reviews
★★★★☆
We zijn erg tevreden over de foto’s! Zijn we blij mee. Bedankt.
- Femmy

In één woord TOP!

Alle reviews
★★★★★
Een super vrolijke fotografe. Je kan je ideeën bespreekbaar maken en stelt je op je gemak. Ook een snelle service qua levering van de foto’s.
- Wendy en Heidi

Schoolfotograaf

Alle reviews
★★★★★
Zeer leuke en spontane fotograaf. Heel gevarieerd aanbod en zeer geschikt als schoolfotograaf.
- Lisa Smit

Alle reviews
★★★★★
Voor binnen en buiten fotorapportages is ze geschikt!
- Thomara

Blij

Alle reviews
★★★★★
Heel erg blij met de foto’s die je hebt gemaakt Jorien, mijn complimenten! Mijn ouders waren heel erg blij met de canvas en daarnaast alle foto’s op usb-stick. Hartstikke bedankt en wellicht tot een volgende keer!
- Danique

Jorien is een enthousiaste en flexibele fotograaf

Alle reviews
★★★★★
Ik heb dan ook een leuke shoot gehad met leuke foto’s als resultaat. Echt een aanrader!
- Christiaan Sharobim

Een hele fijne geduldige, gastvrije vakvrouw.

Alle reviews
★★★★★
Alles is bespreekbaar en Jorien is fijn flexibel . Daarnaast is het resultaat heel erg mooi en snel! Super mooie foto’s van mijn twee toppers! Als ik nog eens iets wil ga ik zeker weer Jorien benaderen
- Esther van der Linde-Holtvoort

Mooie foto’s, Jorien heeft veel geduld:).

Alle reviews
★★★★★
Ben blij met de foto’s van mijn kleinkinderen.
- Jannie Oostra

Super tevreden!

Alle reviews
★★★★★
Mooie foto’s!
- Karin

Het zijn super mooie leuke geweldige foto’s geworden!

Alle reviews
★★★★★
Wij komen zeker in de toekomst nog een keer!
- Ramona Holtvoort

Digitaal hoge kwaliteit

Alle reviews
★★★★★
De foto’s zijn erg mooi. Tevens worden alle foto’s digitaal in hoge kwaliteit verzonden. Dit zijn 75-125 foto’s in orgineel formaat. Dat is erg veel en krijg je bij andere fotografen niet. Hierdoor kun je er zelf voor kiezen of je de foto’s nog af wil drukken op Canvas etc. Ook leuk dat ze nog enkele foto’s afdrukt en via de post verstuurd.
- Klaas & Jeannette

19 oktober 2014

Alle reviews
★★★★★
Op 19 oktober samen met mijn dochters een mooie fotoshoot gehad van yorin en het was gezellig de foto’s zijn mooi geworden
- Lia Snippe

Super foto's!

Alle reviews
★★★★★
Heel blij mee!
- Koen en Yvonne

Dankje

Alle reviews
★★★★★
Het waren echt mooie foto’s. Veel reacties gehad van mensen om ons heen. Dankje voor de mooie foto’s!!
- Leonie Brouwer

Trouwfoto's

Alle reviews
★★★★★
Wij zijn heel erg blij met onze trouwfoto’s! Super mooie foto’s van goede kwaliteit en ook erg veel foto’s. Ook fijn dat je alle kanten op kunt met de foto’s.
- Natalie

Alle reviews
★★★★★
Onze foto’s zijn erg mooi geworden! Hartelijk dank =)
- Tineke

Alle reviews
★★★★★
Een geweldige samenwerking met als eindproduct fantastische foto’s. Jorien is zeker aan te raden aan mensen die mooie en professionele foto’s willen.
- Danny en Melissa

Bedankt

Alle reviews
★★★★★
We kregen alle foto’s digitaal toegestuurd en hadden dus geruime keuze. Er zaten hele mooie foto’s bij die we zelf op canvas hebben laten afdrukken, het is erg fijn dat je zelf die keuzevrijheid hebt. Alles valt te overleggen met Jorien, wij zijn dus erg tevreden over het eindresultaat, bedankt!
- Marjolein

Bruiloft

Alle reviews
★★★★★
Wat zijn we blij dat we Jorien op het laatste moment nog hebben gevraagd om ’s avonds onze bruiloft vast te leggen. Wat een prachtige foto’s! Bedankt!
- Aniek en Arno

Happy

Reviews
★★★★★
We zijn helemaal happy met onze foto’s en krijgen er, van de mensen om ons heen, veel complimenten over.
- Petra