Cadeaubon


Bent u op zoek naar een bijzonder cadeau of een leuke verrassing? Denk dan eens aan een cadeaubon van Yorin Photography. De bonnen zijn inwisselbaar voor een fotoreportage naar keuze. Daarnaast kunt u in combinatie met een fotoreportage, de cadeaubon inwisselen voor een fotocadeau, zoals wanddecoratie, kleding met opdruk of andere accessoires. Hierbij geldt wel dat u de bestelling zelf niet dient te plaatsen in mijn webshop. Vooraf dient u aan te geven wat u wenst en zal ik de bestelling voor u plaatsen. U zult een apart factuur van mij ontvangen. De cadeaubon dekt geen verwerkings– en verzendkosten, deze dient u ten alle tijden zelf te betalen. 

Inwisselen en geldigheid
Mocht u een shoot willen boeken kunt u contact opnemen via e-mail of telefoon. De cadeaubon is inwisselbaar voor een fotoreportage naar keuze.  Daarnaast kunt u in combinatie met een fotoreportage, de cadeaubon inwisselen voor een fotocadeau. Hierbij geldt wel dat u de bestelling zelf niet dient te plaatsen in mijn webshop. Vooraf dient u aan te geven wat u wenst en zal ik de bestelling voor u plaatsen. U zult een apart factuur van mij ontvangen. De cadeaubon is tot 1 jaar na uitgifte inwisselbaar. Het is niet mogelijk de waarde van de bon in geld uitgekeerd te krijgen. Het is niet mogelijk ongebruikte of ongewenste bonnen terug te nemen of te restitueren. Tevens kan de bon niet gebruikt worden voor actiereportages of afgeprijsde reportages! Er wordt geen geld terug gegeven wanneer het totaal van de cadeaubonnen de prijs van de fotoreportage en uw bestelling(en) overschrijdt. U dient de verwerkings- en verzendkosten ten alle tijden te betalen. Kidsshoot

Cadeaubon als relatiegeschenk voor bedrijven
Indien gewenst kunnen mijn cadeaubonnen worden aangeboden aan bedrijven die hun personeel of klanten een fotoreportage (of een deel daarvan) cadeau willen doen.  Bij een grote oplage bonnen raad ik u aan contact met mij op te nemen.

Bestellen cadeaubon
Hieronder kunt u de cadeaubon(nen) naar wens bestellen. Kies het aantal en het gewenste bedrag.