Contact


Cake Smash

 

Voor meer informatie, opmerkingen, vragen of speciale verzoeken kunt u natuurlijk ook geheel vrijblijvend contact met mij opnemen door te bellen, sms’en, whatsappen of e-mailen. 

Omdat ik vaak op pad ben en naast fotografie 32 uur elders werk, kan ik niet altijd de telefoon opnemen. Daarom mag u altijd een bericht via mijn site achter laten.  Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Let op: fotoshoots zijn alleen op afspraak!

Wees zo concreet en volledig mogelijk bij een (vrijblijvende) aanvraag. Denk hierbij aan:

  • soort shoot (newborn, baby, kids, family etc.)
  • Welk pakket (klik hier voor de diverse pakketten en prijzen)
  • aantal personen
  • leeftijd(en) van alle personen
  • gewenste dag / gewenste dagdeel
  • op locatie of in studio
  • kortingcode/cadeauboncode
  • etc. hoe meer informatie hoe sneller we een afspraak kunnen plannen 😉

Heeft u een Hotmail account? Controleer dan ook uw ongewenste mail

Uw naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht, u ontvangt sms of telefoontje)
06 -

Onderwerp

Waar heeft u mij gevonden?

Vink aan wat voor u van toepassing is


Nieuwsbrief ontvangen?
JaNee

*Er kan geen afspraak plaatsvinden indien u niet akkoord gaat met de privacyvoorwaarden. Uw gegevens dienen namelijk verwerkt te worden voor een afspraak. Op de algemene voorwaarden gelden enkele uitzonderingen, zoals het portretrecht.

Bericht

Upload uw afbeelding (maximaal 12 mb)

Geweldige reportage

★★★★★
Super bedankt voor de leuke reportage, de snelle levering en het leuke invulboek dat ik bij jou in ontvangst heb mogen nemen. Leuk de studio zo op zolder en fijn dat het zo kon. Goedkope fotograaf die veel foto's aflevert. Super
- Denise

Kindershoot

★★★★★
Super leuke kerstreportage gehad met mijn dochter. Die vond het super leuk en we zijn blij met het resultaat.
- Jeanet

Samen

★★★★☆
We zouden buiten foto's maken maar de regen kwam met bakken de lucht uit .In overleg hebben wij binnen de foto's gemaakt en die zien prachtig geworden. Bedankt Yorin
- Henk en Lia.

★★★★★
Wat een mooie foto's!! hier zijn we echt heel blij mee! Dankjewel dat je deze bijzondere eerste fase zo hebt vastgelegd!!
- Sander en Klarinda

Fotoshoot bij Jorien = UITJE

★★★★★
Zaterdagmiddag 18 mei, het zonnetje schijnt, buiten is het groen (vlakbij het Hunehuis), de bomen in het blad en Jorien en wij hebben er zin in, Jorien laat ons in bomen klimmen, op stenen klauteren, op de hurken zitten, tegen bomen leunen en op bankjes zitten. En dat alles met gevatte kwinkslagen. Resultaat is dat wij voortdurend lachend op de foto's staan. En die foto's zijn haarscherp in een groen geschakeerd landschap. We hebben met z'n allen genoten van de fotoshoot! Dank!
- Chris Lanser

Leuk gedaan

★★★★☆
Het was een leuk shoot! Ook leuk de je invulboeken verkoopt, dat wist ik helemaal niet. Ben heel blij met de aankoop die ik gedaan heb. De jongens vonden het super leuk, maar waren wel super moe. Ze hebben in de auto lekker geslapen. We komen zeker nog een keer langs...
- Linda

Plaats uw eigen review