Details shoot


Prijzen
U boekt al een shoot vanaf €30,-. Prijzen variëren en gaan op basis van beschikbaarheid. 

U kunt gebruik maken van de online bestelservice. U hoeft alleen maar aan te geven wat u wenst te bestellen. De prijs wordt automatisch weergegeven en u kunt de betaling online doen.

 

Kledingtips
Het belangrijkste van uw keuze in kleding is dat u zich lekker voelt in de kleding die u draagt, want dat straalt u uit op de foto’s! 

Wanneer u met meerdere personen op de foto gaat, is het handig om de kleding op elkaar af te stemmen. Trek bijvoorbeeld allemaal een spijkerbroek aan met eenzelfde kleur shirt of blouse. Lees meer….

Cadeaubon
Bent u op zoek naar een bijzonder cadeau of een leuke verassing? Denk dan eens aan een cadeaubon van Yorin Photography. De bonnen zijn inwisselbaar voor een fotoreportage. U kunt de cadeaubon ook inleveren in combinatie met de online bestelservice. Echter dient u zelf de bestelling niet te plaatsen, dat doe ik voor u. U dient vooraf betaling te doen van de gemaakte kosten, daarna zal de online bestelling geplaatst worden.  

Stuur een mail naar info@yorinphotography.nl met daarin uw gegevens, de waarde van de bon en het gewenste aantal bonnen. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op over de manier van betaling, de verzending en de verdere afwikkeling. Lees meer…..