Vraag & Antwoord
Op deze pagina ‘vraag & antwoord’  vind je de meest gestelde vragen. Wellicht staat jouw vraag hier ook tussen! Staat hier je vraag hier niet tussen, neem dan contact met mij op.

Welke prijzen worden er gehanteerd?
Yorin Photography hanteert voor fotoreportages/shoots zoveel mogelijk gestandaardiseerde prijzen. Je ontvangt de foto’s in hoge resolutie en zonder logo via WeTransfer. Zie prijzen en inhoud van de diverse pakketten via prijslijst

Is het ook mogelijk om extra bestanden bij te bestellen?
Vanaf 2018 zal Yorin Photography alleen nog maar standaard pakketten gebruiken, omdat dit beter samen gaat met de 32-uurs baan die ik naast fotografie heb.

Waarom vanaf 2018 niet meer betalen voor extra bestanden?
Omdat ik naast fotografie elders werk en een kleintje heb wil ik de foto’s zo snel mogelijk bij mijn klanten leveren. Daarom heb ik er voor gekozen om in 2018 de pakketten dusdanig te wijzigen dat deze meer digitale bestanden bevatten (vandaar iets duurder ten opzichte van 2016/2017). Zo kan ik de foto’s sneller bij de klant leveren. Anders zit er weer besteltijd tussen en ik wil jullie niet lang laten wachten. De bestanden die worden geleverd zijn in HR en zonder logo. Tevens worden bestanden nabewerkt/geretoucheerd (evt. zwart/wit, sepia). Zwart/wit/sepia worden niet als extra bestand gerekend.

Waar zit Yorin Photography?
Yorin Photograhy heeft de studio aan huis in Steenwijk. Het adres is Brederostraat 52 en is alleen lopend of per fiets bereikbaar. Toets op een navigatie Jan van Rietbeekstraat 148 in.

 

“Zwart/wit/sepia worden niet als extra bestand gerekend.”


Fotografeer je in een studio ?
Ja, in mijn thuisstudio op zolder voor maximaal 4 personen, daarnaast fotografeer ik ook op locatie. 

Worden foto’s ook bewerkt?
Indien nodig (kan in overleg), worden foto’s bewerkt. Oneffenheden (puistjes, littekens, moedervlekken) worden weggewerkt en geretoucheerd met Photoshop en Lightroom!

Hoe ver van te voren dien ik een afspraak te maken?
Het advies is ca. 6 á 10 weken van te voren een afspraak te maken om zo teleurstelling te voorkomen. Dit kan via het contactformulier op mijn website (contact). 

Wat nou als het regent?
Dan verzetten we de fotoshoot gewoon naar een ander tijdstip. Hierover houden we nauw telefonisch contact!

Hoe gaat het verder na de fotoshoot ?
Wanneer de foto’s af zijn krijgen jullie een e-mail met daarin een link om de foto’s te downloaden. Tevens kun je via mij diverse bestellingen maken. 

Kom ik automatisch op facebook/Instagram te staan na een fotoshoot ?
Nee, niet alle foto’s zullen op Facebook/Instagram geplaatst worden. Tijdens de shoot zal ik hier toestemming voor vragen. Indien u dit niet wens respecteer ik dat uiteraard. 

Na hoeveel dagen ontvangen wij de foto’s?
U kunt binnen 3 á 4 weken een mailtje van mij verwachten met daarin de digitale bestanden (2018). Binnen 4 dagen stuur ik al een preview via WhatsApp. 

Is het mogelijk om al mindervalide gefotografeerd te worden?
Ja, op locatie is dit mogelijk
Nee, in mijn thuisstudio is dit niet mogelijk aangezien je hiervoor de trap op moet.

Wanneer is mijn buik het mooist voor een zwangerschapsshoot ?
In de weken 32-36 van je zwangerschap is het de beste tijd om een zwangerschapsreportage te doen. Maar ben je in verwachting van een meerling dan is het beter om je buik 3 tot 4 weken eerder vast te leggen, in week 28-32.

Moet ik iets meenemen voor de fotoshoot ?IMG_0097
Om de foto’s een persoonlijk tintje te geven , is het leuk om iets mee te nemen wat van de kleine is of van jezelf is.
Bijvoorbeeld een knuffeltje, kleertjes of sokjes. Ook mag je andere accessoires mee brengen, zoals een fietsje of koptelefoon.

Zijn de foto’s geschikt voor op een geboortekaartje ?
Jazeker, de foto zijn zeer geschikt voor op een geboortekaartje. Geef dit vroegtijdig aan, zodat de foto’s sneller ontwikkeld worden, hiervoor geldt een toeslag van €10,00.

Moeten we een aanbetaling doen ?
Ja, ik vraag om een aanbetaling. Jullie krijgen een contract/orderbevestiging, waarin staat wat je dient te betalen. Mocht je de aanbetaling NIET conform factuur hebben voldaan, dan kun je de afspraak als niet gepland beschouwen. 

Kan ik ook pinnen in de studio?
Het is mogelijk om de pinnen in de studio. Het gaat hierbij vaak om een restantbetaling. Pinnen heeft de voorkeur ten opzichte van contante betalingen. Uiteraard mag je het bedrag ook gewoon overschrijven conform factuur of kan ik een betaakverzoek sturen via WhatsApp. 

Wat zijn de openingstijden?
Er zijn geen aparte openingstijden. Alle reportages gaan op afspraak.