Vraag & Antwoord
Op deze pagina ‘vraag & antwoord’  vindt u de meest gestelde vragen. Wellicht staat uw vraag hier ook tussen! Staat u vraag hier niet tussen, neem dan contact met mij op.

Welke prijzen worden er gehanteerd?
Yorin Photography hanteert voor fotoreportages/shoots zoveel mogelijk gestandaardiseerde prijzen. U ontvangt de foto’s in hoge resolutie en zonder logo via WeTransfer. Zie prijzen en inhoud van de diverse pakketten via prijslijst

Is het ook mogelijk om extra bestanden bij te bestellen?
Vanaf 2018 zal Yorin Photography alleen nog maar standaard pakketten gebruiken, omdat dit beter samen gaat met de 32-uurs baan die ik naast fotografie heb.

Waarom vanaf 2018 geen extra bestanden meer?
Omdat ik naast fotografie elders werk en een kleintje heb wil ik de foto’s zo snel mogelijk bij mijn klanten leveren. Daarom heb ik er voor gekozen om in 2018 de pakketten dusdanig te wijzigen dat deze meer digitale bestanden bevatten (vandaar iets duurder ten opzichte van 2016/2017). Zo kan ik de foto’s sneller bij de klant leveren. Anders zit er weer besteltijd tussen en ik wil jullie niet lang laten wachten. De bestanden die worden geleverd zijn in HR en zonder logo. Tevens worden bestanden nabewerkt/geretoucheerd (evt. zwart/wit, sepia). Zwart/wit/sepia worden niet als extra bestand gerekend.

Waar zit Yorin Photography?
Yorin Photograhy heeft de studio aan huis in Steenwijk. Het adres is Brederostraat 52 en is alleen lopend of per fiets bereikbaar. Toets op een navigatie Jan van Rietbeekstraat 148 in.

 

“Zwart/wit/sepia worden niet als extra bestand gerekend.”


Fotografeer je in een studio ?
Ja, in mijn thuisstudio op zolder, daarnaast fotografeer ik ook op locatie. Het adres ontvangt u zodra de afspraak is gemaaktLoveshoot

Worden foto’s ook bewerkt?
Indien nodig, worden foto’s bewerkt. Oneffenheden(puistjes, littekens, moedervlekken) worden weggewerkt en geretoucheerd met Photoshop en Lightroom!

Hoe ver van te voren dien ik een afspraak te maken?
Het advies is ca. 4 á 6 weken van te voren een afspraak te maken om zo teleurstelling te voorkomen. Dit kan via het contactformulier op mijn website (contact). Bij het maken van het de afspraak ontvang je ook het adres van de studio. Deze wordt wegens privé omstandigheden niet op de website weergegeven. 

Wat nou als het regent?
Dan verzetten we de fotoshoot gewoon naar een ander tijdstip.
Let er wel op dat u dit tijdig doorgeeft!

Hoe gaat het verder na de fotoshoot ?
Wanneer de foto’s af zijn krijgen jullie een e-mail met daarin een link naar een webgalerij, waar jullie de foto’s kunnen bekijken en bestellen (digitaal of als afdruk).

Kom ik automatisch op facebook te staan na een fotoshoot ?
Nee, niet alle foto’s zullen op Facebook geplaatst worden. Er zullen slechts enkele foto’s op Facebook en mijn website geplaatst worden.
Maar het kan natuurlijk zijn dat u daar liever niet tussen staat. Geef dit dan voor de fotoshoot even aan en dan respecteer ik dit.

Na hoeveel dagen ontvangen wij de foto’s?
U kunt binnen 3 á 4 weken een mailtje van mij verwachten met daarin de digitale bestanden (2018)

Is het mogelijk om al mindervalide gefotografeerd te worden?
Ja, op locatie is dit mogelijk
Nee, in mijn thuisstudio is dit niet mogelijk aangezien u hiervoor de trap op moet.

Wanneer moet ik een Cake Smash reserveren?
Cake Smash fotografie wordt 1 x per maand aangeboden. Deze planning wordt ca. 3 maanden van tevoren bekend (klik hier om de planning te bekijken)  Mijn leverancier levert 1 keer per maand de taarten en ik heb maar 1 keer in de maand mijn studio smerig. Het advies is daarom tijdig (4 á 6 weken van te voren) te reserveren. Vergeet dan niet de gewenste kleur van de topping door te geven. Mocht het korter dag zijn, bestaat de kans de levering NIET mogelijk is!

Wanneer is mijn buik het mooist voor een zwangerschapsshoot ?
In de weken 32-36 van uw zwangerschap is het de beste tijd om een zwangerschapsreportage te doen. Maar bent u in verwachting van een meerling dan is het beter om u buik 3 tot 4 weken eerder vast te leggen, in week 28-32.

Moet ik iets meenemen voor de fotoshoot ?IMG_0097
Om de foto’s een persoonlijk tintje te geven , is het leuk om iets mee te nemen wat van de kleine is of van u zelf is.
Bijvoorbeeld een knuffeltje, kleertjes of sokjes. Ook mag u andere accessoires mee brengen, zoals een fietsje of koptelefoon.

Zijn de foto’s geschikt voor op een geboortekaartje ?
Jazeker, de foto zijn zeer geschikt voor op een geboortekaartje. Geef dit vroegtijdig aan, zodat de foto’s sneller ontwikkeld worden, hiervoor geldt een toeslag van €10,00.

Combinatiepakket, hoe gaat dat in zijn werk ?
U kunt dit vooraf of tijdens de zwangerschapsshoot bij mij aangeven.
Eerst maken we dan een afspraak voor de zwangerschapsreportage.
En zodra u bent bevallen neemt u rond dag 2 -3 contact met mij op voor een afspraak voor de newbornshoot.
Omdat een klein mensje heel snel verandert is het verstandig om de newbornshoot te doen binnen 14 dagen na de bevalling.

Ik wil graag meer dan alleen een afdruk, kan dat ?
Jazeker, en er zijn verschillende opties waaronder:
Wanddecoratie
USB-stick 4 GB – € 5,95
Accordeonboekje van 10×10 inclusief 6 afdrukken naar keuze € 25,00

Moeten we een aanbetaling doen ?
Ja, ik vraag om een aanbetaling. Jullie krijgen een contract/orderbevestiging, waarin staat wat u dient te betalen. Mocht u de aanbetaling NIET conform factuur hebben voldaan, dan kunt u de afspraak als niet gepland beschouwen. 

Kan ik ook pinnen in de studio?
Vanaf heden is het mogelijk om de pinnen in de studio. Het gaat hierbij vaak om een restantbetaling. Pinnen heeft de voorkeur ten opzichte van contante betalingen. Uiteraard mag u het bedrag ook gewoon overschrijven conform factuur.

Wat zijn de openingstijden?
Er zijn geen aparte openingstijden. Alle reportages gaan op afspraak.