Over mij als fotograaf


Fotograaf Steenwijk

Fotograaf bij Yorin Photography; Steenwijk

Ik zal mij even voorstellen:

Ik ben Jorien en woon in Steenwijk. Ik ben heb twee diploma’s op zak ‘marketing & communicatie en ‘commerciële economie’. Tevens volg ik cursussen op het gebied van fotografie. Als hobby fotografeer ik al een aantal jaar.. Sinds 2015 heb ik een studio aan huis op zolder met een mooie limbowand en diverse andere achtergronden (van Vinyl).  Ik heb een mobiele studio, waardoor ik ook vaak tijdens evenementen aan het fotograferen ben. Daarnaast fotografeer ik op scholen en kinderdagverblijven als schoolfotograaf.

Waarom Yorin Photography?
Ik doe mijn werk met veel plezier. Omdat fotografie niet mijn hoofd inkomen is, ben ik betaalbaar, ook voor mensen die het minder hebben. Ik neem ruim de tijd voor reportages en vind het heerlijk om in contact te staan met zowel kinderen als volwassenen. Doordat ik ander werk heb naast fotografie, ben ik beperkt beschikbaar. Boek daarom op tijd!

Als ik een shoot heb gedaan, zijn er vele mogelijkheden. U kunt kiezen voor decoraties voor in huis. Denk hierbij aan een foto op canvas, op plexiglas, op hout, op aluminium of een foto op forex. Geeft u liever een fotoreportage cadeau? Vraag naar de mogelijkheden!

Hoezo Yorin Photography?
Mijn naam kunt u op twee manieren opvatten. Namelijk ‘You’re In’, wat betekent dat u een onderdeel van de foto bent. Daarnaast heb ik ook een tijdje in Engeland gewoond en daar werd ik “Yorin” genoemd. Dit omdat ze mijn naam niet goed uit konden spreken. Het is dus een beetje dubbelzinnig.


Stichtingen
Tevens werkt Yorin Photography samen met de KWF Kankerbestrijding. U kunt helpen om geld in te zamelen voor dit goede doel. U krijgt er weliswaar wat voor terug. Voor meer informatie, kunt u contact met mij opnemen.