Cake Smash Shoot


Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

Cake Smash Shoot

Wilt u voor uw zoon of dochter de allerleukste fotoshoot boeken voor al ze 1 jaar worden? Kom dan een leuke Cake Smash fotoshoot doen! Het is een verrassende fotoshoot met een heerlijke taart en bijpassende accessoires. In een feestelijke setting,

Plakkerige handjes, vieze voetjes en gekleurde snoetjes! Bij een cake smash fotoshoot mag het. Een prachtig versierde taart speciaal voor jouw kleintje of voor jezelf :P. Foto’s waarbij de taart opgegeten mag worden op de manier waarop zij/hij/jij dat zelf wil en dat terwijl er prachtige plaatjes worden geschoten! Uniek en leuk voor kinderen van 9 maanden tot ongeveer 3 jaar. Maar ook voor volwassenen is het zeer leuk!

Locatie

De Cake Smash Fotoshoot vindt plaats in mijn fotostudio in Steenwijk. Hier worden de taart en versieringen opgesteld en hier is voldoende ruimte om toe te kijken. Een cake smash shoot duurt gemiddeld circa 45 á 60 minuten.

Voor wie

Normaal gesproken vindt een cake smash shoot vlak voor de eerste verjaardag plaats. Voordeel is dat de foto’s dan kunnen worden gebruikt in de uitnodiging voor het verjaardagsfeestje, zorg er dan wel voor dat je minstens 6-8 weken voor zijn/haar verjaardag een afspraak hebt gemaakt. Uiteraard kan het ook op of na de eerste verjaardag!

Wat kunt u verwachten?

Vooraf:
Mail of bel mij voor het reserveren van de cake smash fotoshoot. U ontvangt van mij per e-mail de eerst beschikbare tijden, daarna wordt er een factuur verstuurd die binnen twee weken voldaan dient te zijn.
De studio wordt versierd tot een prachtige decor waarin de kleine zich lekker kan uitleven op de taart. De kleur van de topping bepaalt u zelf! LET OP, aanbetaling van de taart is verplicht. Zonder aanbetaling kan ik de reservering helaas niet vastleggen.

Cake Smash fotografie wordt vanaf mei ’20, 1 of 2 x per maand aangeboden. Mijn leveranciers (de Zoetige Taart of Miszbaksel)  leveren te taarten op aanvraag, dit moet ik vroegtijdig laten weten. Het advies is daarom tijdig (minstens 6 á 8 weken van te voren) te reserveren. Vergeet dan niet de gewenste kleur van de taart door te geven. Mocht het korter dag zijn, bestaat de kans de levering NIET mogelijk is!

Tijdens
Eerst maken we enkele foto’s zonder feestelijke taart en daarna kan het kliederen beginnen! De taart wordt erbij gehaald en uw kindje mag lekker met de handjes eten en spelen met de taart. Een toefje slagroom hier, een beetje crème daar, alles kan en alles mag! Sommige kindjes moeten een beetje aangemoedigd worden, maar als ze eenmaal beginnen dan is het één groot feest! Hiervan worden de leukste foto’s gemaakt ter herinnering aan deze leuke leeftijd.

Na

Na de shoot ontvangt u van mij (3 á 4 weken) de bestanden via WeTransfer. De eerste 2 á 3 bestanden worden binnen 4 dagen gestuurd, zodat deze gebruikt kunnen worden voor de uitnodiging. Soms deel ik eerder al foto’s online (website of Social Media), indien u dit niet wil, graag even aangeven tijdens de reportage.

Let op!

Ik zal voor enkele accessoires en kledingstukken zorgen, maar ik vraag de ouders/verzorgers vriendelijk om zelf ook (schone) kleding mee te brengen. U mag verschillende setjes meebrengen, zodat er tijdens de Cake Smash fotoshoot nog van kleding gewisseld kan worden.