Family/Friendsshoot


Familiefotografie

De mooiste foto’s van jou en je gezin of hele familie! In mijn studio, buiten of op een eigen locatie zorg ik voor sfeervolle en unieke familiefoto’s, in de stijl die jullie zelf mooi vinden, uiteraard wat in overleg mogelijk is.

Locatie

Familiefotografie vindt standaard plaats in mijn studio (in Steenwijk). Er kan ook worden gekozen voor een buitenlocatie.

Voor wie

Voor gezinnen (tot 4 personen in de studio) of families (vanaf 5 personen op locatie).

Prijs

Bekijk mijn tarieven

Vrienden & vriendinnenfotografie

Met vriendinnenfotografie / een friendsshoot zorg je voor onvergetelijke foto’s van jou en je beste vrienden/vriendinnen. Leg je vriendinnengroep vast op leuke, unieke, spontane of grappige wijze. 

Locatie

De vriendinnenshoot kan plaatsvinden op locatie of in mijn fotografie studio (max. 4 personen). Bekijk enkele voorbeelden en neem contact met mij op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Voor wie

Een groep leuke, gezellige, spontane vrienden/vriendinnen die graag samen op foto willen.

Prijs

Bekijk mijn tarieven

Werkwijze familie en vrienden fotografie

Voorafgaand aan de shoot
Voordat de familyfotoshoot plaatsvindt hebben we uiteraard samen contact over de datum, locatie en eventuele specifieke wensen.

Tijdens de shoot
Tijdens de familyshoot gaan we in een ontspannen sfeer mooie en unieke foto’s maken. We nemen alle tijd om gezellig tot het mooiste eindresultaat (geheel naar jullie wensen) te komen. 

Er worden verschillende foto’s in allerlei leuke poses gemaakt, zodat u een goede keuze hebt om de perfecte foto of foto’s er uit te kiezen. Ondanks dat u met een groep bent probeer ik altijd spontane foto’s te maken. Met een aantal kleine trucjes krijgen jullie dit tijdens de shoot zo voor elkaar. In de studio wordt er gewerkt met een zwarte of witte achtergrond indien u met 3 of meer personen bent. Anders wordt er gebruik gemaakt van moderne achtergronden!

Naast de familiefotografie hebben we ook tijd voor de gezinnen apart en ook losse portretten zijn zeker mogelijk. We gaan een uur lekker lol maken en zorgen voor een hoop mooie foto’s.

Na de shoot
Na de shoot ontvangt u van mij (3 á 4 weken) de bestanden via WeTransfer. Soms deel ik eerder al foto’s online (website of Social Media), indien u dit niet wil, graag even aangeven tijdens de reportage.

Wat als het regent?
Zodra de fotoshoot buiten plaatsvindt is er een voorwaarde: het mag niet regenen, hagelen of sneeuwen! Indien een fotoshoot door (aankomende) regenbuien niet door kan gaan wordt u minimaal een 1 uur voor die tijd door mij gebeld en wordt er een nieuwe afspraak met u gepland.

Boek nu!
Verras uw vrouw met een stralende foto van jullie kinderen, of trakteer jullie ouders op een uniek cadeau voor hun jubileum. Er is er altijd een goede reden om mooie foto’s te laten maken.

Foto’s zijn het mooist als iedereen effen kleding draagt. Dan gaat alle aandacht uit naar de mensen zelf. Lichte kleding is mooier dan donkere kleding. Dus doe liever een leuk kleurtje aan bijvoorbeeld aqua blauw, groen, geel, oranje of natuurtinten (liever niet allemaal in het wit of fel roze).  Zorg er voor dat de kleding op elkaar is afgestemd. Het belangrijkste is dat er niet 1 persoon duidelijk domineert qua outfit, tenzij dat juist de bedoeling is natuurlijk.

LET OP: in de herfst en winterperiode kun je beter lekkere warme truien aantrekken (of meerdere lagen over elkaar). Voor de foto zijn truien in herfstkleuren het mooist.