Glamour shoot


Verwen uzelf met een glamourshoot. En denk niet dat zoiets alleen is weggelegd voor iemand met de looks van een topmodel. Want iedereen is mooi, wij hoeven alleen maar de sterkste punten te benadrukken. Met de juiste visagie en tips & tricks staat u mooier dan ooit op de foto!

Laat u verrassen door een enthousiaste en ervaren visagist en fotograaf tijdens deze glamourshoot. Wij zorgen ervoor dat u u mooier voelt dan ooit tevoren.

Wat is inclusief:

– Make-up van een topvisagist (Leonie Klaver van Hair & Beauty Fashion)
– Foto’s worden niet alleen gemaakt met een zwarte of witte achtergrond. Er wordt tevens gebruikt gemaakt van moderne achtergronden.
– 35 geretoucheerde glamourfoto’s op USB

Wat mag u zelf mee brengen?!

4 verschillende kleding setjes
Denk bij het meenemen van uw kleding erover na in welke stijlen u op de foto wilt. Neem in elk geval minimaal 4 verschillende kledingsets (inclusief sieraden en schoenen!) mee. Dan bepaalt u samen met de fotograaf en de styliste wat de beste outfits zijn.

 

De glamourshoot duurt ongeveer 2 uur en kost € 75,- per persoon. Komt u met 2 personen of meer dan ontvangt u 20% korting op de totaal prijs.

 

Feel like a supermodel en verras uzelf (en uw partner)! Stuur een e-mail naar info@yorinphotography.nl en maak direct een afspraak.