Lifestyle fotografie


Lifestyle fotografie

Lifestyle fotografie is op locatie, en we gaan naar een mooie plek naar keuze, het liefst een locatie die bij jullie past. Dit kan het park zijn, maar ook bij jullie thuis in huis of in de tuin. Ik fotografeer jullie graag wanneer jullie in jullie element zijn en uiteraard comfortabel. Ongedwongen fotografie en een ontspannen sfeer staan centraal. We gaan op een spelende wijze foto’s maken. Uiteraard geef ik hier en daar aanwijzingen, maar de foto’s zullen zo natuurlijk mogelijk worden. Lifestyle fotografie draait om de herinnering zoals deze “echt” was. Ik maak hierbij zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht, daarom is deze reportage alleen mogelijk overdag of in de zomermaanden.

MOGELIJKHEDEN

Er zijn heel veel mogelijkheden bij lifestyle fotografie. Denk bijvoorbeeld aan een gezinsfotoshoot in het park waar jullie graag komen. Wellicht hebben jullie een vast ritueel tijden het diner. Een zwangerschapsreportage bij jullie thuis, een newborn/baby fotoshoot (de eerste weken naar de geboorte tot 18 dagen), een fotoshoot met je vriendinnen in de stad. Of gewoon een gezellige middag koekjes bakken met de kids. Kortom, genoeg redenen voor een unieke fotoshoot met je dierbaren.

 

Deze shoot is dus zonder achtergronden en grote lampen. Wil je zeker weten dat er een plekje vrij is na de geboorte van jullie kindje? Laat dan je uitgerekende datum in mijn agenda zetten, er wordt dan een plekje in de agenda gemaakt.

Optioneel:

  • Accordeonboekje met 6 afdrukken (10x10cm) naar keuze – € 25,00
  • Minialbum met fotocover 15×15 max. 24 pagina’s – € 37,50

Klik hier voor de prijzen