Loveshoot


Loveshoot / Liefdesreportage

Een loveshoot, oftewel: een fotoreportage van jou en uw liefde. Waarom zou u dat doen? Umm…waarom niet? Of u nu hopeloos verliefd bent, net verloofd of al meer dan 10 jaar gelukkig getrouwd: een loveshoot kan en mag altijd.

Ik zou bijna zeggen dat het moet, want ik ben van mening dat (Nederlandse) mensen over het algemeen veel te weinig foto’s hebben van zichzelf én hun partner. U kent het misschien wel: u gaat op vakantie en u maakt prachtige plaatjes, maar bij thuiskomst merkt u dat jullie eigenlijk nooit samen op een foto staan. Tenzij u een kei bent in selftimers of een heeeele lange arm hebt is het inderdaad lastig om regelmatig foto’s van jullie samen te hebben. Die dan ook nog leuk zijn, en mooi, en sfeervol, en echt zoals jullie zijn. Ik zorg ervoor dat jullie jaren (generaties?) lang kunnen genieten van écht mooie foto’s van jullie samen.

Locatie

De loveshoot vindt standaard plaats in mijn studio (in Steenwijk). Er kan ook worden gekozen voor een buitenlocatie.

Voor wie

Voor koppels die verliefd/verloofd/getrouwd zijn.

Prijs

Bekijk mijn tarieven

Tips: wat moet ik allemaal zelf meenemen?

Een fotoshoot doet u niet elke week, niet eens elk jaar en misschien zelfs maar 1x in uw hele leven, dus als u heeft besloten dat jullie een fotoshoot gaan doen mag u best een beetje uitpakken. Hebt altijd al een keer in een dromerige jurk willen lopen? Dit is het moment! Zocht u nog een excuus voor die ene mooie lipstick? Dit is het moment! Kortom: maak het speciaal en geniet van de voorpret. Koop iets nieuws, laat uw haar doen bij de kapper, lak uw nagels, laat uw desnoods opmaken. Als jullie jullie extra mooi voelen worden jullie foto’s ook extra mooi! Maar overdrijf het niet, u moet natuurlijk nog wel te herkennen zijn in de foto’s en u moet sowieso altijd lekker uzelf zijn.

Als ik dit zeg zie je veel mensen kijken alsof ik iets verschrikkelijks zeg :). Maar het werkt! Jullie hoeven echt niet allebei in een spijkerbroek met een wit t-shirt. Ik snap dat dit in 1995 helemaal the way to go was maar het mag van mij allemaal een heel stuk losser. Wees niet bang om een polkadotjurkje te combineren met een gestreepte haarband. Als u blauw draagt dan kan uw partner heus in rood. Een geel shirtje op een roze rok kan best! Laat uw persoonlijkheid zien! Dingen waarbij u denkt dat het misschien net iets too much is zijn op de foto ineens precies goed. Kleur in foto’s moedig ik altijd aan want het laat de foto’s extra tot leven komen. Als u niet kan kiezen uit verschillende outfits neemt u gewoon een extra set mee, leuk als afwisseling!

Accessoires zijn leuk maar het gaat vooral om jullie! Keep it simple. Begrijp me niet verkeerd: ik ben dol op details! Maar tijdens een loveshoot of familieshoot is het mooier als u het simpel houdt waardoor het niet te geforceerd wordt.

Voorafgaand aan de shoot

…hebben we contact en bespreken we jullie wensen wat betreft locatie en invulling van de loveshoot. Ik hou de weersvoorspellingen in de gaten, zodat het niet nét regent op de dag van onze fotoshoot. Mocht het wel het geval zijn, dan wordt de reportage kosteloos verplaatst. 

Tijdens de shoot

…gaan we lekker ontspannen fotograferen! We kletsen ondertussen over van alles en nog wat en ik geef hier en daar aanwijzingen. Het allerbelangrijkste is dat jullie je op je gemak voelen en het naar jullie zin hebben, want dat zie je terug in de foto’s!

Na de shoot

…. ontvangt u van mij (3 á 4 weken) de bestanden via WeTransfer. Soms deel ik eerder al foto’s online (website of Social Media), indien u dit niet wil, graag even aangeven tijdens de reportage.