Newbornfotoshoot


Een newborn- of babyfotoshoot voor de mooiste foto’s van uw pasgeboren baby! Zorg dat u deze prachtige tijd voor altijd vastlegt. Bekijk mijn portfolio en neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Newbornshoot

Voorafgaand aan de shoot
Boek (vroeg) in uw zwangerschap een newborn fotoshoot. Zodat u zeker bent van een plek in mijn agenda, wanneer u net bevallen bent.

Na de bevalling neemt u rond dag 2 of 3 contact met mij op om de reservering definitief te maken door een afspraak te maken.

Tijdens de shoot

Ik zorg voor alle de benodigde spullen voor de shoot. Te denken aan dekens, mutjes, pakjes, wraps etc. Uiteraard mag u zelf ook accessoires mee brengen van de kleine.

Een newborn fotoshoot duurt zo’n 1 á 1,5 uur. Deze tijd is echt nodig om een rustige omgeving te creëren voor de slapende baby. Daarnaast is er tijdens de fotoshoot voldoende ruimte voor voeden, verschonen en knuffelen natuurlijk.

Na de shoot

Na de shoot ontvangt u van mij (3 á 4 weken) de bestanden via WeTransfer. Soms deel ik eerder al foto’s online (website of Social Media), indien u dit niet wil, graag even aangeven tijdens de reportage.

Voor wie

Baby’s van 0 t/m 21 dagen oud

 

 

Klik hier voor prijzen