Portret- en zwangerschapsfotografie


Portret

 

Naast gedrukte media is social media niet meer weg te denken van vandaag de dag in de zakelijke wereld. Facebook, Linked In, Twitter of uw eigen website; allemaal netwerksites waar u uzelf en uw bedrijf op een mooie manier kunt profileren. Goede portretfotografie zal dit daarbij versterken.

  

Uiteraard zijn de portretfoto’s ook prima te gebruiken voor uw privé netwerksites. Naast de zakelijke uitstraling kunnen we ook een casual foto maken.

 

Vanaf het eerste moment dat wij elkaar ontmoeten is een ontspannen sfeer erg belangrijk voor mij. Dit zorgt ervoor dat we samen het maximale uit de sessie halen. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat iedereen uitkijkt naar een fotosessie.Na de shoot worden alle bruikbare foto’s bewerkt en geëxporteerd in hoge kwaliteit en klaar gezet als downloadbaar bestand. De portretfoto’s zijn bruikbaar zijn voor de sociale media, websites maar ook voor gedrukte media.

Locatie

Portretfotografie vindt plaats in mijn studio (in Steenwijk, Overijssel). Er kan ook worden gekozen voor een buitenlocatie.

 

Voor wie

Voor iedereen die zichzelf op het mooist wil laten vastleggen.

 

Prijs

Bekijk mijn tarieven.

 

 

Goede portretten van personeel of CEO’s kunnen van cruciaal belang zijn voor de uitstraling van een bedrijf.  Wanneer een CEO een interview heeft met een magazine wordt er altijd gevraagd of er foto’s van de desbetreffende meneer of mevrouw zijn. Het is dus altijd handig van goed materiaal voorzien te zijn. Ik probeer mij in te leven in het bedrijf en bespreken van te voren wat we van plan zijn qua opzet van het licht en de foto.We kunnen de portretfotografie in de studio doen maar ook op locatie op.  Op deze manier kunnen we gevarieerd materiaal maken welke goed bruikbaar is voor bijvoorbeeld een magazine.

Zwangerschap

Locatie zwangerschapsfotografie

De zwangerschapsshoot vindt standaard plaats in mijn studio (in Steenwijk)
Er kan ook worden gekozen voor een buitenlocatie.

 

Voor wie

Voor zwangere vrouwen, eventueel met partner en kind(eren).
Zwangerschapsfotografie kan het beste plaatsvinden tussen 32ste en 36ste week van uw zwangerschap. Maar bent u in verwachting van een meerling dan is het beter om u buik 3 tot 4 weken eerder vast te leggen, in week 28-32.

 

Prijs

Bekijk mijn tarieven.

Werkwijze zwangerschapsfotografie

Voorafgaand aan de shoot
Voorafgaand aan de zwangerschapsfotoshoot hebben we contact over jouw/jullie wensen qua locatie en eventueel aanvullende wensen. U ontvangt voorafgaand van mij per e-mail een overzicht van het gekozen pakket. Indien jullie de shoot op een buitenlocatie willen laten plaatsvinden houden we het weerbericht in de gaten; bij slecht weer kunnen we de shoot verzetten of kiezen voor een shoot in mijn studio.

Tijdens de shoot
Tijdens de zwangerschapsshoot nemen we alle tijd om mooie foto’s van u/jullie te maken! Ik probeer een ontspannen sfeer te creëren voor super toffe foto’s.