N i e u w s


Wat is het snel gegaan de afgelopen tijd. Van net afgestudeerd tot een drukke fotograaf voor komende 2 maanden! De eerste twee jaar ben ik erg zoekende geweest waar nu precies mijn hart lag. Ik fotografeerde daarom van alles, van bruiloften tot de allerkleinste baby’s en alles daartussen.

Door al die ervaringen en mijn werk dat ik naast fotografie heb, ben ik tot de conclusie gekomen dat ik geen tijd meer heb voor newbornreportages op locatie en trouwreportages. Ik ga daarom meer de focus leggen op kinder-, vrienden-, eenpersoons, familie-, liefdes- en cake smash reportages. Nog voldoende keuze dacht ik zo!

Het was een lastige keuze maar ik heb daarom besloten om vanaf nu geen nieuwe bruiloften meer aan te nemen voor 2016. Hier gaat gewoon ontzettend veel tijd in zitten en deze tijd heb ik naast mijn andere baan gewoon niet.

Ik ben geopend van woensdag t/m zaterdag (m.u.v. februari 2015). Reserveren kan niet vroeg genoeg, want vol = helaas echt vol. Cake Smash shoots moeten minimaal 3 weken van te voren gereserveerd worden i.v.m. de aanvraag van een Smash Cake. Wist u trouwens dat u zelf de kleur van de topping mag bepalen?

C a d e a u t j e
Bij een feestje hoort een cadeautje. Ik geef daarom eens iets anders weg, namelijk een gave gezinsfotoshoot!
Iedereen maakt evenveel kans, maar laat hieronder wel even weten of u mee doet en kans wil maken op deze gave prijs. (winnaar wordt in maart bekend gemaakt)

Capture the moment! Are you in? ♡