Reviews


Beoordeel Yorin Photography

Deel uw mening/ervaring met anderen. Schrijf hieronder uw ervaring/mening. Dit mag anoniem of met een leuk en persoonlijk bericht.

Alvast bedankt.

Naam
Emailadres
Titel
Rating
Deel uw ervaring

Invulboek

★★★★★
5 5 1
Super mooie invulboeken. Lekker dikke pagina's en mooi A4 formaat. Je kunt er lekker veel in kwijt. We gaan er zeker meer kopen.

New born shoot

★★★★★
5 5 1
Ondanks dat mijn dochter het niet nodig vond om te slapen en af en toe flink ging huilen, bleef Jorien heel rustig. Door de goede sfeer, het fijne ontvangst en geen tijdsdruk bleef mama ook rustig en hebben we prachtige foto's gekregen!

Snelle service

★★★★★
5 5 1
Super bedankt voor de leuke shoot. Je had aangegeven de foto's binnen 3 á 4 weken te leveren, maar wij hadden ze al binnen in 13 dagen. Echt super service! We komen zeker nog eens langs 😉

Familie

★★★★★
5 5 1
Leuke fotoshoot gehad in de studio met daarna een fantastisch resultaat. Ga zo door!

★★★★★
5 5 1
Super goede kwaliteit foto’s! Daarnaast erg leuk en geduldig met de kids!! Zelfs de oudere broer werd bij de sessie betrokken!

★★★★★
5 5 1
Super leuke ochtend gehad met Yorin. Super blij met de foto's en we gaan zeker nog wat nabestellen.

★★★★★
5 5 1
Yorien is super leuke dame die foto's van onze kinderen heeft gemaakt. Lekker spontaan en de kinderen vonden het ook erg leuk. We zijn dan ook erg blij met het eindresultaat.

Dank je wel!

★★★★★
5 5 1
We hebben een hele gezellige zwangerschapshoot gehad! De kinderen vonden het een feestje om bij Jorien te zijn en dat is op de foto's ook weer terug te zien. Heel erg bedankt voor de foto's!

Bedankt

★★★★★
5 5 1
super bedankt voor de foto's. we zijn er erg blij mee. super snelle service. mijn ouders zijn ook heel blij met de foto op aluminium.

★★★★★
5 5 1
Super leuke cake smash gehad gisteren. Onze zoon vond het heel leuk.

Super

★★★★☆
4 5 1
Ondanks de warmte, super foto's geworden. We glimden wat, maar dat is allemaal weg gepoetst. Super bedankt voor de service, foto's en het feit je ons op het gemak hebt laten voelen.

★★★☆☆
3 5 1
Erg leuke vrouw leuke nette studio. Alleen wel erg warm met het mooie weer omdat het op zolder is. Als ik dat had geweten had ik het anders gepland. Verder wel blij met de foto's. Super snelle levering.

Klik hier om alle reviews te bekijken