Reviews


Beoordeel Yorin Photography

Deel uw mening/ervaring met anderen. Schrijf hieronder uw ervaring/mening. Dit mag anoniem of met een leuk en persoonlijk bericht.

Alvast bedankt.

Name
Onderwerp
Rating
Review Content

Cake smash

★★★★★
Prettige sfeer. Fijne studio en enthousiaste fotograaf. Super leuke cake smash gehad met me zoontje 1 jaar. Prachtige foto's gekregen.
- Angela V

Cake Smash

★★★★★
Super leuke cake smash gehad met onze dochter. Foto's zijn super geworden. Fijn ook dat ze niet gedeeld worden op verzoek. Super blij met de foto's!
- Renate

Geweldige reportage

★★★★★
Super bedankt voor de leuke reportage, de snelle levering en het leuke invulboek dat ik bij jou in ontvangst heb mogen nemen. Leuk de studio zo op zolder en fijn dat het zo kon. Goedkope fotograaf die veel foto's aflevert. Super
- Denise

Kindershoot

★★★★★
Super leuke kerstreportage gehad met mijn dochter. Die vond het super leuk en we zijn blij met het resultaat.
- Jeanet

Samen

★★★★☆
We zouden buiten foto's maken maar de regen kwam met bakken de lucht uit .In overleg hebben wij binnen de foto's gemaakt en die zien prachtig geworden. Bedankt Yorin
- Henk en Lia.

★★★★★
Wat een mooie foto's!! hier zijn we echt heel blij mee! Dankjewel dat je deze bijzondere eerste fase zo hebt vastgelegd!!
- Sander en Klarinda

Fotoshoot bij Jorien = UITJE

★★★★★
Zaterdagmiddag 18 mei, het zonnetje schijnt, buiten is het groen (vlakbij het Hunehuis), de bomen in het blad en Jorien en wij hebben er zin in, Jorien laat ons in bomen klimmen, op stenen klauteren, op de hurken zitten, tegen bomen leunen en op bankjes zitten. En dat alles met gevatte kwinkslagen. Resultaat is dat wij voortdurend lachend op de foto's staan. En die foto's zijn haarscherp in een groen geschakeerd landschap. We hebben met z'n allen genoten van de fotoshoot! Dank!
- Chris Lanser

Leuk gedaan

★★★★☆
Het was een leuk shoot! Ook leuk de je invulboeken verkoopt, dat wist ik helemaal niet. Ben heel blij met de aankoop die ik gedaan heb. De jongens vonden het super leuk, maar waren wel super moe. Ze hebben in de auto lekker geslapen. We komen zeker nog een keer langs...
- Linda

Cake smash

★★★★★
Onze zoon heeft het erg naar zijn zin gehad bij jou. Het zijn super mooie foto's geworden en wat heb je snel geleverd, bedankt Jorien!
- Heidi

Invulboek

★★★★★
Super mooie invulboeken. Lekker dikke pagina's en mooi A4 formaat. Je kunt er lekker veel in kwijt. We gaan er zeker meer kopen.
- Chantal

New born shoot

★★★★★
Ondanks dat mijn dochter het niet nodig vond om te slapen en af en toe flink ging huilen, bleef Jorien heel rustig. Door de goede sfeer, het fijne ontvangst en geen tijdsdruk bleef mama ook rustig en hebben we prachtige foto's gekregen!
- Annette

Snelle service

★★★★★
Super bedankt voor de leuke shoot. Je had aangegeven de foto's binnen 3 á 4 weken te leveren, maar wij hadden ze al binnen in 13 dagen. Echt super service! We komen zeker nog eens langs 😉
- Kim

Klik hier om alle reviews te bekijken