Reviews


Beoordeel Yorin Photography

Deel uw mening/ervaring met anderen. Schrijf hieronder uw ervaring/mening. Dit mag anoniem of met een leuk en persoonlijk bericht.

Alvast bedankt.

Naam
Emailadres
Titel
Rating
Deel uw ervaring

Samen

★★★★☆
4 5 1
We zouden buiten foto's maken maar de regen kwam met bakken de lucht uit .In overleg hebben wij binnen de foto's gemaakt en die zien prachtig geworden. Bedankt Yorin

★★★★★
5 5 1
Wat een mooie foto's!! hier zijn we echt heel blij mee! Dankjewel dat je deze bijzondere eerste fase zo hebt vastgelegd!!

Fotoshoot bij Jorien = UITJE

★★★★★
5 5 1
Zaterdagmiddag 18 mei, het zonnetje schijnt, buiten is het groen (vlakbij het Hunehuis), de bomen in het blad en Jorien en wij hebben er zin in, Jorien laat ons in bomen klimmen, op stenen klauteren, op de hurken zitten, tegen bomen leunen en op bankjes zitten. En dat alles met gevatte kwinkslagen. Resultaat is dat wij voortdurend lachend op de foto's staan. En die foto's zijn haarscherp in een groen geschakeerd landschap. We hebben met z'n allen genoten van de fotoshoot! Dank!

Leuk gedaan

★★★★☆
4 5 1
Het was een leuk shoot! Ook leuk de je invulboeken verkoopt, dat wist ik helemaal niet. Ben heel blij met de aankoop die ik gedaan heb. De jongens vonden het super leuk, maar waren wel super moe. Ze hebben in de auto lekker geslapen. We komen zeker nog een keer langs...

Cake smash

★★★★★
5 5 1
Onze zoon heeft het erg naar zijn zin gehad bij jou. Het zijn super mooie foto's geworden en wat heb je snel geleverd, bedankt Jorien!

Invulboek

★★★★★
5 5 1
Super mooie invulboeken. Lekker dikke pagina's en mooi A4 formaat. Je kunt er lekker veel in kwijt. We gaan er zeker meer kopen.

New born shoot

★★★★★
5 5 1
Ondanks dat mijn dochter het niet nodig vond om te slapen en af en toe flink ging huilen, bleef Jorien heel rustig. Door de goede sfeer, het fijne ontvangst en geen tijdsdruk bleef mama ook rustig en hebben we prachtige foto's gekregen!

Snelle service

★★★★★
5 5 1
Super bedankt voor de leuke shoot. Je had aangegeven de foto's binnen 3 á 4 weken te leveren, maar wij hadden ze al binnen in 13 dagen. Echt super service! We komen zeker nog eens langs 😉

Familie

★★★★★
5 5 1
Leuke fotoshoot gehad in de studio met daarna een fantastisch resultaat. Ga zo door!

★★★★★
5 5 1
Super goede kwaliteit foto’s! Daarnaast erg leuk en geduldig met de kids!! Zelfs de oudere broer werd bij de sessie betrokken!

★★★★★
5 5 1
Super leuke ochtend gehad met Yorin. Super blij met de foto's en we gaan zeker nog wat nabestellen.

★★★★★
5 5 1
Yorien is super leuke dame die foto's van onze kinderen heeft gemaakt. Lekker spontaan en de kinderen vonden het ook erg leuk. We zijn dan ook erg blij met het eindresultaat.

Klik hier om alle reviews te bekijken