Sabbatical


Ik heb al meerdere keren overwogen helemaal te stoppen. Gewoon om meer tijd door te brengen met mijn gezin. Maar als je iets met veel plezier doet, is het moeilijk afscheid nemen. Nu moet ik mijn werkzaamheden op pauze zetten, aangezien mijn lichaam niet mee werkt. Ik heb daarom voor mezelf besloten een rustpauze in te lassen van minimaal 2 maanden. Dit houdt in dat ik voor de maanden maart en april geen fotoreportages aan neem. Wat ik daarna ga doen durf ik nu nog niet te zeggen. Wellicht dat ik het heel erg ga missen en mijn werkzaamheden weer oppak, maar misschien stop ik ook voorgoed met fotografie. Dat is nog even afwachten in hoeverre mijn gezondheid dit toe laat.

Alles op een rijtje

De afgelopen jaren heb ik hard gewerkt om te komen waar ik wil zijn. Een baan van 32 uur, vrouw en moeder van 2 kinderen, een webshop waar ik mijn eigen invulboeken verkoop en heel veel meer eigen producten zoals stickervellen, washi tape en paper pads en uiteraard fotografie dat al van kinds af aan mijn passie is. In fotografie gaat altijd veel tijd zitten, meer dan men soms denkt. Het is niet alleen foto’s maken, het is ook het voorwerk en het nawerk dat je er van hebt.

Nu ik de afgelopen weken meerdere malen onwel ben geworden en mijn lichaam vaker per dag als een slappe vaatdoek aanvoelt heb ik toch besloten een stapje terug te doen. Nu moet ik echt een pas op de plaats doen en even aan mijn lichaam denken. Even wat meer tijd voor mezelf om alles rustig op een rijtje te zetten.

Webshop

Ben je benieuwd wat ik naast fotografie nog meer doe? Bezoek dan eens mijn website 123invulboekjes.nl. Waar ik compleet mijn eigen lijn van invulboeken, stickervellen en meer heb.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *