Tarieven


 

Welke kosten heb ik?

Denk hierbij onder andere aan de aanschaf van de camera en eventuele aanvullende materialen (lenzen) en accessoires (kisten, achtergronden etc) zoals ook deze website, maar denk daarnaast ook aan de verzekering en de kosten voor de auto die ik nodig heb om op locatie te komen. Verder dien ik ontwikkelingen te volgen door vakbladen aan te schaffen en om cursussen te volgen. Dit zijn een groot aantal algemene en vaste kosten, die ik uit dient te spreiden over de verschillende opdrachten. 

materiaal o.a. camera en lenzen

Daarnaast steek ik veel tijd in het maken van de foto’s en het uiteindelijk bewerken hiervan. Reportages zijn mogelijk vanaf €30,-. Prijzen variëren per opdracht. 

Fotografie op locatie 

In de meeste gevallen zal ik een locatie voorstellen, om de foto’s voor u te maken. Dit zal in een straal van 1km van Steenwijk zijn. Verder dan 1km? Dan betekent dit dat ik reistijd in rekening zal brengen, of u een vast bedrag rekent voor het op locatie verschijnen. Spreek ik met u af dat u om 2 uur op locatie moet zijn en u bent later, dan worden e

r kosten in rekening gebracht. U zal hier een factuur van ontvangen. U weet op die manier wat de kosten zullen zijn voor het maken van de foto’s. Tevens staat er op het factuur weergegeven wat de kosten zijn en op basis waarvan deze zijn berekend. U kunt vrijblijvend een offerte opvragen.

Bewerken van de foto’s

Met name het bewerken van de foto’s kost over het algemeen veel tijd. Ik maak tijdens een reportages heel veel foto’s. Dat betekent dat er veel uitzoekwerk 

plaats dient te vinden, om tot de foto’s te komen die het best gelukt zijn. Vervolgens zal ik een aantal van de foto’s bewerken, om tot de juiste belichting en uitlichting te komen. Ook dit zit verwerkt in de totale prijs die ik bereken. Deze foto’s zitten gewoon in de aangeboden pakketten en worden in HR en zonder logo via WeTransfer verstuurd.

Afdrukken van de foto’s

Tenslotte zal ik foto’s op uw verzoek afdrukken. Ook hiervoor breng ik kosten rekening. U kunt gemakkelijk online afdrukken bestellen. Indien u wanddecoratie wenst, moet dit via mij gebeuren. 

Mogelijkheden

Klik hier om online fotoproducten te bekijken.

Huidige tarieven

Klik hier voor de huidige tarieven van shoots en klik hier voor de tarieven van wanddecoratie