Tijdelijk gesloten


 Reserveren     Geef cadeau

Mijn fotostudio zal tot 1 juni helaas tijdelijk dicht zijn

Helaas niet eerder aan het werk

Op dit moment kan ik helaas niet de fotoshoots bieden die ik anders zou bieden. Ik was na mijn verlof graag weer aan het werk gegaan, maar het samen knuffelen met geliefden, stoeien met je naaste of gek doen met je grootouders zit er momenteel niet in als mooie herinnering.

Ook ik hoop hiermee een steentje bij te dragen aan de gezondheid van onze samenleving om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. 

Online ga ik door met invulboeken

De fotostudio mag dan wel dicht zijn. Dat wil niet zeggen dat ik stil zit. Momenteel ben ik bezig met een nieuwe webshop waarin alleen invulboeken en accessoires te koop zijn. Dit zal straks te vinden zijn onder 123invulboekjes.nl. Daarnaast blijf ik online bereikbaar via Instagram en Facebook. Ook kun je mij een appje sturen of mailen mocht je vragen hebben omtrent een reservering of bestelling.

Reserveer nu alvast je fotoshoot

Wil je alvast je reservering maken voor later in het jaar? Dat kan zeker! Wijzigen of annuleren is nu kosteloos. In overleg vinden we samen een geschikte datum.

Wil je een fotoshoot cadeau geven? In de webshop kun je cadeaubonnen bestellen.

Heb je andere vragen over je fotoshoot, reservering, bestelling of iets heel anders? Misschien staat jouw antwoord op mijn meest gestelde vragen pagina.

Liefs Jorien van Yorin Photography

#thuisblijven