Zoektocht stap 1


Misschien dat je al op de hoogte was, maar momenteel ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging die ik perfect kan combineren mijn werkzaamheden als freelance fotograaf. Door de vreemde ervaringen van de laatste tijd, deel ik deze met jullie.

 

De afgelopen periode is een hele rare periode geweest. Een periode vol, soms wat vreemde, sollicitatie- en netwerkgesprekken. Een periode van “nee” zeggen of “nee” gezegd worden. En een periode waarin mij veel duidelijk werd.

Zoals ook omschreven hierboven heb ik de afgelopen periode een vreemde periode gekend. Graag wil ik jullie meenemen in mijn avontuur en zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Je zult misschien denken, wat is daar nou leuk aan? Nou ik zal je zeggen dat ik zelf soms vol verbazing was over de gebeurtenissen tijdens deze periode. Ik neem je daarom graag mee in de stappen die ik heb doorlopen om te komen waar ik nu ben.

Onverwachtse mededeling

In december ’17 heb ik te horen gekregen dat mijn contract in februari niet verlengd zou worden. Dat valt rauw op je dak, vooral omdat ik het niet aan zag komen en gezien het feit dat ik in augustus 2017 voor de eerste keer moeder ben geworden. Je kent het vast wel. Eerste kindje, veel aankopen moeten doen. Gelukkig hebben we ons weten te redden. Maar toch is een kindje een hele investering. Daarnaast had ik het gewoon erg naar mijn zin op mijn werk en met mijn naaste collega’s. Door veranderingen binnen de organisatie was geen plaats meer voor mij. Nee, gelukkig niet omdat ik (n)iets verkeerd deed, maar gewoon omdat er domweg geen budget voor mij was. Natuurlijk ben je dan verdrietig, maar ik heb mij snel neergelegd bij het besluit van de nieuwe directie.

Positieve verandering

Eigenlijk zag ik het wel als een positieve verandering. Ik probeer alles namelijk positief te bekijken. Het heeft namelijk ook geen zin om je hoofd te laten hangen. Ook heb ik mijn collega’s gezegd dat het misschien beter was dat ik ging, zodat ik mij meer kon richten op “(online)marketing, sales, communicatie en organisatie” waar toch wel mijn passie ligt.

Zoektocht stap 2 volgt….

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *