ZWANGERSCHAP


In verband met mijn zwangerschap ga ik de komende tijd wat rustiger aan doen. Ik ben laatst een lekker weekend weggeweest met mijn gezin en heb in alle rust na kunnen denken over de maanden die gaan komen. 

Veranderingen door zwangerschap

Door mijn zwangerschap zullen er de komende tijd veranderingen plaatsvinden. Zo zullen er minder afspraken worden aangenomen en zullen vanaf januari niet alle soorten shoots meer mogelijk zijn in de studio. Dit betekent niet dat de shoots helemaal niet meer worden aangeboden, maar meer op locatie 😀

De studio wordt dusdanig ingericht dat mijn eigen invulboeken en toebehoren een eigen hoekje krijgen. Wekelijks krijg ik meerdere bestellingen binnen en ik kan onze kleine straks moeilijk tussen al die voorraden laten slapen :P. Dit betekent dat de studio voor fotoreportages wordt verkleint, waardoor ik geen groepen groter dan 4 personen (2 vol. + 2 kinderen) meer in de studio kan houden. 

Shoots die nog wel gewoon in de studio gedaan zullen worden zijn:

  • Newbornfotografie
  • Babyfotografie
  • Portretfotografie (tot 4 presonen)
  • Cake Smashes
  • Kubusfotografie (4 personen per shift)

De inhoud van de precieze pakketten zullen volgen. De afgelopen weken lag ik door vermoeidheid tussen 19.00u en 21.00u op bed, waardoor ik er nog niet aan toe ben gekomen.

Meer informatie zal binnenkort volgen….